Ik vertrek (weer)

Welkom op onze website “Ik Vertrek Weer”. Op deze website kunt u het dagelijkse leven volgen van Nederlanders die voor de tweede keer in Zuid-Frankrijk gaan wonen.

Klik hier om het Blog te bekijken.

Foto’s

De meeste updates worden geplaatst op de Instagram van Caroline. Volg haar voor constante updates!

Geschiedenis

In 2007 vertrokken wij al met ons jonge gezin naar Frankrijk om in 2013 weer terug te keren in Nederland. Hier vindt u ons blog van het avontuur op La Mouline, in Belvèze.

Onze kinderen zijn in Frankrijk naar de basis- en middelbare school gegaan en hebben perfect de Franse taal leren spreken en schrijven wat op zich al geweldig is, maar het grootste cadeau was wel het leven in de vrije natuur. Maar voor mensen in leeftijd van tussen de 16 en 20 jaar heeft de vrije natuur niet meer de prioriteit en is het goed om even onder de mensen te zijn.

Van 2013 tot 2019 hebben we een succesvolle B&B in Goes opgezet waar we weer veel van hebben geleerd. En zo zijn we nu vijf jaar verder, onze kinderen zijn inmiddels volwassen en kiezen hun eigen weg, nu in Nederland maar in de toekomst misschien ook in Frankrijk, we zullen zien.

Wij samen hebben er voor gekozen om terug te gaan en hebben in het najaar van 2018 een mooi domein gevonden waar we onze dromen verder kunnen verwezenlijken. Het domein ligt niet ver van de plaats waar we in 2007 neerstreken maar in plaats van in een vallei ligt het deze keer op de zuid-helling van een heuvel. Te midden van 33 hectare weiland en bos, een pigeonnier, broodoven, binnenplaats, het lijkt te mooi om waar te zijn. Er zullen vast ook wel weer tegenslagen en kleine drama’s zijn maar het is heerlijk om weer een droom te hebben. Met veel liefde en geduld gaan wij hier weer een klein paradijs oprichten, als onze gezondheid het toelaat want dat is uiteindelijk de enige rijkdom die we hebben.

We zullen deze website vullen met onze voor- en tegenspoed, we vinden het leuk dat u met ons meeleeft! Klik hier voor ons Blog