Update….

Wat gaan de dagen snel voorbij. Het lijkt er dan ook maar niet van te komen om een update te maken. En dat is eigenlijk best jammer, want over een paar jaar is het zo leuk om terug te kijken wat we ervan gemaakt hebben. Dus nu er eindelijk weer even voor gaan zitten. Wat hebben we allemaal gedaan de afgelopen tijd.

Allereerst kwamen 25 april de paarden aan, Fokke, Nero en Xanthe, nadat ze eerst nog een paar dagen in Friesland hadden gelogeerd. Paardentransportbedrijf Bevetra uit Kollumerzwaag kwam ze hier afleveren. De vrachtwagen kon het terrein niet opkomen dus hebben we ze aan de weg uitgeladen. Helaas viel Fokke doordat het net met bakken uit de hemel kwam, toen wel van de laadklep af. Hij had al wat last van zijn knie in Nederland en dat is er helaas niet beter op geworden.

Maar daar staan ze dan eindelijk in hun nieuwe wei met inloopstal:

Ook kwamen die dag Jan Paul zijn ouders aan, we hadden voor hun geboekt in het hotel in het dorp Les Voyageurs, omdat we nog geen logeerbed hebben en we ook maar een badkamer hebben, die zacht uitgedrukt, nogal gedateerd is. Maar het hotel is prima, heel vlakbij en goedkoop. Normaal zo’n 60 euro per nacht voor 2 personen en nu een voorjaarsactie van 50 euro per nacht. Jan Paul werd 27 april 50 jaar vandaar het bezoek van zijn ouders. En ook Laura en Pieter kwamen als verrassing voor Jan Paul de 27e april hier ‘s morgens aanrijden. Voor anderhalve dag zijn die hier naar toe komen rijden.

Gelukkig was het ook een paar dagen mooi weer en dus dan kan de braai aan.

En bezochten Pieter, Laura, Max en ik een tuinplanten markt en kochten we nog wat plantjes voor Jan Paul.

En genieten we op het terras van een mooie zonsondergang.